В сътрудничество по пътя, който води до по ползотворна  среща на науката и практиката. Така в медиите отразиха  обновения сайт на Института по аграрна икономика. Той обещава публикации за най-новите книги, монографии и сборници на учените. Пълен преглед на текущите научно-изследователски проекти към ССА, както и на външните, с партньорски организации. Най-значимото в аграрната и икономическата сфера, което събира новините в действие и сверява търсенето на  модели за промяна на ОСП, за   гъвкавото и приложение, в контекста на  Стратегическия план. Новини и теми от СЕДМАТА МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ, 2020 „ЗЕМЕДЕЛИЕ И СНАБДЯВАНЕ С ХРАНИ: ПАЗАРИ И ПОЛИТИКИ“27-28.10.2020г. 
 ВИЖ ПРОГРАМАТА:Programs – Conference 10.2020-BG
В Уебсайта на Института по аграрна икономика може да намерите още:
Полезни връзки със ССА и научниите списания, НСИ, Министерство на земеделието, храните и горите, Държавен фонд „Земеделие“ и др.

 ПОВЕЧЕ ИСТОРИЯ, защото нищо не започва от днес . Опитът от миналото не е просто албум. Той е учебник,  а историята на Института по аграрна икономика  и земеделската слава на България в миналото са извор на  примери.   Тези посоки на развитие на сайта на ИАИ  отразиха  медиите и подчертаха:

ИАИ – пресечна точка на наука и практика
ИАИ – Науката – ключът към успешно земеделие
Снимки от работната фотогалерия на Уебсайта на ИАИ: