Предвид ситуацията с COVID-19 Международната селскостопанска изложба АГРА 2021 , която трябваше да се проведе от 24 до 28 февруари, се отлага  за нов период на годината.

Съобразно мерките, които  предприемат официалните власти,  ще бъдат определени новите дати за организиране на деловия форум.

Те ще бъдат оповестени своевременно, за да се осигури пълноценна подготовка на  поредното успешно издание на Международната селскостопанска изложба.

 

Благодарим Ви за подкрепата и Ви очакваме на АГРА 2021 г., съобщават на официалната уебстраница Международния пловдивски панаир.

Всички необходими предпазни мерки са взети.

Обобщаващата инфомационна страница за Агра 2020-година от Уебсайта на Пловдивския панаир припомня, че са участвали:

  • Изложители – 380  от 25  държави
  • Посетители – близо 42 000 от България и Европа
  • Медийно отразяване –  260 публикации в различен тип медии

И още:Международната селскостопанска изложба АГРА , която се организира под егидата на МЗХГ, обхваща всички направления и сектори на селското стопанство – наука, практика, технологии, техника, продукти, услуги. Представя най-доброто от постиженията на науката и бизнеса и най-полезното за фермерите и специалистите. Изложбата се утвърди като портал на иновации за селското стопанство в Югоизточна Европа и форум за успешни делови проекти.

Информация за предстоящото изложение ще може да се проследява на електронната страница на Международния панаир, Пловдив, като натиснете ТУК:

От своя страна, Институтът по аграрна икономика към ССА припомня, че това е мястото, където може се покажат изданията и постигнатото от българската аграрна наука и че ССА, със своите научни институти, е била активен партньор в предишните изложения. Институтът по аграрна икономика и другите институти са участвали със собствени щандове, а  ССА организира и два дискусионни форума на Изложението 2020-та. Тогава то влезе в периода преди извънредното положение и започна в предварително обявения ден.

Към публикацията е приложена фотогалерия от предишни участия на Института по аграрна икономика в международното изложение АГРА: